Slik gjennomføres fotograferingen

Her finner du er kort forklaring på prosessen fra bestilling til ferdig bilder.1. Sjekk om din bryllupsdag er ledig

Benytt kontaktskjema her på nettsiden for å henvende deg. Jeg gir deg raskt svar på om jeg har ledig den aktuelle datoen. Dersom du allerede vet tidspunkt for seremoni, middag etc. er det fint om du opplyser om dette. Kom gjerne med ideer og konkrete ønsker også.


2. Velg bryllupspakke

Jeg har satt opp forskjellige pakker som inkluderer alt. Til en fast pris får du fotografering og et visst antall bilder inkludert. Du finner prislisten her


3. Bookingbekreftelse

Dersom dagen er ledig og dere ønsker å booke fotografering vil jeg sende dere en bookingbekreetelse. Denne inneholder informasjon om tjenesten dere har bestilt, pris, avtalte tidspunkter og et sett med plikter og rettigheter som både dere og jeg må forholde seg til. Bookingbekreftelsen skal både dere og jeg signere på. Dette gjøres enkelt og greit på pc eller en smartelefon.4. Planleggingsmøte

1-4 uker før bryllupet ønsker jeg å møte dere for en prat. Da ser vi på hvor vi skal ta bilder og går gjennom planen for dagen. I de fleste tilfeller ønsker jeg å møte dere der hvor bryllupet skal være, men noen ganger tas dette pr. mail eller telefon dersom lang reisevei.


5. Bryllupsdagen

Så er endelig dagen her! Fotografering gjennomføres som avtalt. I videoen under får du et lite innblikk i hvordan phtoshooten gjennomføres.
6. Ventetiden...

Ja, litt tid trenger jeg på å gjøre klar alle bildene. Leveringstid er 4-6 uker. Når bildene er klare vil dere motta en epost med link til deres eget visningsalbum på nett.


7. Velg bilder

I visningsalbumet skal dere nå velge ut de bildene dere ønsker. Dersom dere f.eks har 60 stk bilder inkludert i deres bryllupspakke (Se prislisten) skal dere nå velge ut de 60 bildene dere liker best. Du vil ha rikelig med bilder å velge blant, og noen bilder ser kanskje ganske like ut, men da er det altså din oppgave å velge den versjonen du liker best. Dersom man skulle ende opp med flere bilder enn det som er inkludert i pakken er det selvfølgelig mulig å kjøpe ekstrabilder. Dere vil få en pris for ekstrabilder. Dere skal velge ut bildene innen 4 uker fra mottatt prøvealbum.


8. Betaling

Når bildene er valgt og alt er klart sender jeg dere faktura for oppdraget pr epost. Når denne er betalt vil bildene bli gjort tilgjengelig for nedlasting.


9. Bruk bildene!

Så er endelig bildene på plass og de er nå klar til bruk! Du har fribruksrett på bildene og kan fremkalle de hos valgfri fotobutikk. Bildene er av høyeste kvalitet og kan brukes til å fremkalle alt fra små takkekort til store veggbilder. Du til og med publisere bildene på sosiale media, men da er det viktig at du husker å tagge "bryllupsfotograf Daniel Nordby" i bildeteksten.


Har du spørsmål? Send meg en epost :)